Facklan

Sommarbio!

Alfons och hemlige Mållgan (Sv. tal)

Animerad knattefilm för dom minsta.

2022. Barntillåten. Längd 36 min.

24 juli kl. 15:00

50 kr för alla.

Böckerna om Alfons Åberg har kommit till liv i ett sprillans nytt filmpaket.

Alfons och hemlige Mållgan – Mållgan är Alfons hemlige vän. Så hemlig att bara Alfons kan se honom! Mållgan kommer så fort Alfons vill. Men ibland blir pappa väldigt trött på Mållgan.

God natt, Alfons Åberg – Alfons är fyra år och vill inte sova. Han är både törstig, kissnödig och vill att pappa ska läsa en saga till.

Vem spökar, Alfons Åberg? – ”Så klart att det inte finns några spöken”, säger Alfons. Det finns inga monster och mystiska marsmän heller. Men ibland glömmer Alfons det.

Regi: Tomas Alfredson. Påhittat, skrivet och ritat av Gunilla Bergström. Berättarröst: Jonas Karlsson.

Downton Abbey: En ny era (Sv. txt)

Drama

2022. Barntillåten. Längd 2 tim 5 min

24 juli kl. 18:00

Ord. pris: 110 kr
Pensionärer: 90 krFrån den prisbelönte skaparen Julian Fellowes, kommer storfilmen Downton Abbey: En ny era. Det globala fenomenets efterlängtade återkomst till biograferna, återförenar de älskade skådespelarna när de ger sig ut på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med änkehertiginnans nyligen ärvda villa.

Downton Abbey: En ny era har svensk biopremiär den 13 juli 2022.

Kommande datum för film: 7 augusti, 21 augusti

Se mer om kommande filmer

Vid föreställning köps biljetter på plats 30 minuter före och kan betalas med kort och Swish. Det går att betala med kontanter men vi föredrar kort eller Swish då hanteringen av kontanter både är kostsamt och tidsödande. Vi överväger att på sikt fasa ut kontantbetalningar.